Arestat preventiv după ce a spart trei biserici și a furat din cutia milei

Un bărbat de 33 de ani a fost arestat preventiv după ce, la sfârșitul lunii ianuarie, a spart trei biserici din Mangalia, 2 Mai și Topraisar și a furat din cutia milei.

Potrivit IPJ Constanța, urmare a cercetărilor în trei dosare penale care vizează săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și tentativă la infracțiunea de furt calificat, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Mangalia au identificat un bărbat de 33 de ani, bănuit de comiterea faptelor.

Astfel, în perioada 28 – 31 ianuarie, cel în cauză ar fi pătruns în incinta a trei biserici, situate în Mangalia, 2 Mai și Topraisar și este bănuit că ar fi sustras bani din cutia milei aparținând instituției de cult din Topraisar.

În urma administrării probatoriului în cauză, el a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat instanței de judecată, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și arestare Preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*