Aproximativ 600 grame bijuterii din aur, descoperite asupra unui șofer de camion în PTF Ostrov

Bijuteriile din aur găsite asupra unui șofer de camion. FOTO Garda de Coastă

Poliţiştii de frontieră români și bulgari au descoperit în P.T.F. comun Silistra – Ostrov aproximativ 600 grame bijuterii din metal galben, susceptibile a fi din aur și fără documente legale, care urmau să fie introduse ilegal în ţară.

În data de 5 decembrie, în jurul orei 05.30, la PTF comun Silistra – Ostrov, judeţul Constanţa,  s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul turc  P.E., în vârstă de 52 de ani, care conducea un camion, înmatriculat în România.

Echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră români și bulgari, a procedat la verificarea mijlocului de transport și a descoperit, în cabina camionului,  două pachete în care se aflau aproximativ 600 de grame bijuterii din metal galben, susceptibile a fi din aur.

Șoferul a declarat că a achiziţionat bijuteriile din Turcia, pentru uz personal, fără a deține documente de provenienţă pentru bunurile transportate.

În baza acordului româno – bulgar, cazul a fost preluat de către autorităţile de frontieră din Bulgaria, în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*