Aproximativ 1.000 de tone de gunoaie, distruse într-un incendiu la un depozit de deşeuri din Techirghiol

Incendiu la un depozit de deșeuri din Techirghiol. FOTO ISU Constanța

Aproximativ 1.000 de tone de gunoaie au fost distruse marți, 3 mai, într-un incendiu izbucnit la un depozit de deșeuri din Techirghiol.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, focul a izbucnit în jurul orei 13.00, iar la fața locului s-au deplasat patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autocisternă şi un echipaj SMURD, cu un total de aproximativ 20 de pompieri.

Inițial, incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați, cu degajare mare de fum, dar până să fie lichidat de pompieri, suprafața afectată s-a extins la aproape 1.700 de metri pătrați. Focul a fost stins după aproape șapte ore de intervenție.

„Incendiul a fost lichidat la ora 19.49. Au ars circa 1.000 de tone de deșeuri – lemn, plastic și carton, distribuite pe aproximativ 1.700 de metri pătrați. (…) Depozitul se află în aer liber, deci nu este vorba despre o construcție propriu-zisă. Nu s-a impus emiterea unui mesaj RO-Alert”, au transmis reprezentanții ISU Constanța.

Incendiu la un depozit de deșeuri din Techirghiol. FOTO ISU Constanța

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*