Apel pentru donații. Cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanță Constanța au nevoie de măști, mănuși și combinezoane

Echipaj al SAJ Constanța echipat. FOTO SAJ Constanța

Serviciul de Ambulanță Constanța face un apel la locuitorii județului pentru a-i ajuta cu consumabilele absolut necesare în această perioadă când există risc maxim de infectare cu virusul COVID-19.

Personalul SAJ are nevoie de dezinfectați – pentru mâini și suprafețe, măști, mănuși și combinezoane.

„Sunt foarte multe persoane aflate în carantină în județul Constanța și care au multe probleme de sănătate și apelează la ajutorul nostru. La aceste persoane în carantină, trebuie să mergem în costum. De asemenea și la celelalte cazuri ar trebui sa mergem echipați, deoarece orice pacient poate fi purtător COVID-19. Mulțumim frumos! Multă sănătate!”, este mesajul transmis de angajații Serviciului de Ambulanță Județean Constanța.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*