Apa potabilă este oprită în Piața Chiliei din cauza unei avarii a RAJA

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru remedierea unei avarii survenite în dimineața 26 iulie la rețeaua de alimentare cu apă cu diametrul de 100 mm de pe strada Ciprian Porumbescu din municipiul Constanța, RAJA Constanța este nevoită să întrerupa furnizarea de apă în intervalul orar 9,30-13,30.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din zona delimitată de străzile: Mircea cel Bătrân, Făgetului, Ion Andreescu, Panait Cerna, Chiliei, Soveja, bd. Mamaia și Petru Vulcan, precum și cei arondați Punctului Termic 24.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*