Apa oprită astăzi în cartierul Faleză Nord

Fără apă la robinete
Atenție, se oprește apa!

O avarie la conducta de apă de pe strada Onești a kăsat un cartier fără apă.

SC RAJA SA anunță că locatarii din perimetrul delimitate de Bd. Ferdinand, prelungirea Unirii, Strada Pescarilor, strada Ciprian Porumbescu și Bd. Mamaia, precum și punctele termice 33 și 35 nu vor avea apă potabilă joi, 11 februarie până la ora 17.30.

Totodată, abonații arondați punctului termic 29 vor avea apă cu presiuni scăzute

“Ne cerem scuze tuturor abonaților afectați, cărora le dăm asigurări că echipele RAJA fac tot posibilul pentru finalizarea lucrării în cât mai scurt timp”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*