Apă cu presiune scăzută pentru turiștii din stațiunea Mamaia, Mamaia Nord și Mamaia Sat

Se oprește apa!
Se oprește apa. FOTO Arhivă

Unitățile de cazare și localnicii din Mamaia, Mamaia Nord și Mamaia Sat primesc apa potabilă cu presiune scăzută, joi seară, din cauza unor probleme legate de alimentarea cu energie electrică a două stații de pompare din Constanța.

Potrivit RAJA SA, începând cu ora 18.40, stațiile de pompare Caragea Dermen și Constanța Nord au înregistrat mai multe căderi de tensiune, motiv pentru care pompele de la nivelul stațiilor nu au mai putut funcționa.

Imediat au fost anunțați reprezentanții furnizorului de energie, în prezent fiind reluată alimentarea cu energie electrică a stațiilor, însă până la intrarea sub presiune a conductelor, se furnizează apă cu presiuni scăzute în stațiunea Mamaia, Mamaia Nord și Mamaia Sat.

„Asigurăm toți consumatorii afectați că lucrătorii RAJA vor relua alimentarea cu apă la parametrii normali, imediat ce se va realiza presiunea pe conducte”, au transmis reprezentanții societății.

Conform surselor citate, reluarea furnizării apei la parametrii normali se preconizează în jurul orei 22.00, cu condiția ca la nivelul stațiilor să nu se mai producă alte avarii la sistemul de alimentare cu energie electrică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*