Apă cu presiune scăzută în Tomis Nord și Tomis III. Raja a înregistrat o avarie din cauza fluctuațiilor de tensiune

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

În noaptea de 3 spre 4 iulie a.c., la stația de tratare și pompare a RAJA – Complex Constanța Nord din municipiul Constanța s-au înregistrat mai multe variații de tensiune, iar pompele de la nivelul stației au rămas fără energie. Pentru remedierea situației, echipele RAJA de permanență din cadrul stației au făcut toate manevrele necesare pentru repornirea pompelor în condiții de siguranță. Din păcate, una din cele trei pompe a cedat, iar la oră actuală se lucrează pentru schimbarea ei. In aceste condiții, abonații din zonele Tomis Nord și Tomis III au apa la robinete cu presiuni scăzute. Lucrările urmează să fie finalizate în jurul orei 11,00, dar având în vedere debitul și lungimea rețelei, abonații afectați vor avea apă la presiuni normale în jurul orei 12,00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*