Fără apă caldă în zona Galeriilor Soveja

S.C. RAJA S.A., furnizorul de apă rece, a comunicat întreruperea furnizării apei reci, în data de 23 iunie a.c., în intervalul orar 08:00 – 16:00, la punctul termic nr. 46. Drept urmare, în lipsă apei reci, se vor opri instalațiile RADET care asigură distribuția energiei termice în perimetrul: str. Soveja, zonă Galeriile Soveja.
Până la remedierea avariei de către S.C. RAJA S.A., nu se pot asigură consumatorilor serviciile de termoficare.
Pentru informații suplimentare, se poate apela Dispeceratul S.C. RAJA S.A. Constanța, la numărul de telefon 0241.664.444 care funcționează non stop.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*