Apă cu presiune scăzută în Agigea și Eforie Nord

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

UPDATE 12.22 Echipele de interventie RAJA au incercat remedierea avariei aparuta in cursul acestei dimineti – 29 iulie 2017, la conducta magistrala de alimentare cu apa, cu diametrul de 600 mm, ce pleaca de la statia de tratare si pompare Eforie Nord cu conducta sub presiune. Din pacate, din cauza debitului mare de apa, dar si faptul ca in urma decopertarii s-a constatat necesitatea inlocuirii unui tronson de aproximativ 1 metru, a fost nevoie de sistarea furnizarii de apa pe conducta magistrala. In aceste conditii, abonatii din Eforie Nord si Agigea, au ramas fara apa potabila la robinete incepand cu ora 12,00. Lucrarile de reparatii vor fi finalizate in jurul orei 15,00, abonatii din cele doua localitati urmand sa aiba apa la presiuni normale in jurul orei 16,00.
Ne cerem scuze consumatorilor afectati de aceasta avarie si le dam asigurari ca echipele de interventie fac tot posibilul pentru remedierea situatiei in cel mai scurt timp.

Pentru remedierea unei avarii survenite în cursuldimineții de 29 iulie la conducta cu diametrul de 600 mm, ce pleacă de la stația de pompare și tratare Gospodărie Eforie Nord, SC RAJA SA este nevoită să furnizeze apa potabilă cu presiuni scăzute în intervalul orar 08,00 – 13,00.

În această situație, abonații deserviți din localitățile Agigea și Eforie Nord vor avea apă cu presiuni scăzute în acest interval. Având în vedere numărul mare de consumatori afectați, echipele RAJA fac tot posibilul să remedieze situația cu conducta sub presiune.

Reprezentanții RAJA își cer scuze față de consumatorii afectați de această avarie și îi asigură că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor de reparații și reluarea furnizării apei potabile la parametrii normali în cel mai scurt timp.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*