Recomandările RATC Constanța pentru publicul călător pe timp de iarnă

Transportul în comun este și el afectat de condițiile meteo. FOTO Cătălin Schipor

Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța anunță publicul călător că autobuzele care deservesc transportul în comun din municipiu circulă în condiții de iarnă, însă fără a se înregistra probleme speciale.

Pentru evitarea ambuteiajelor, RATC vă recomandată să folosiți mijloacele de transport în comun și să reduceti pe cât posibil utilizarea autovehiculelor personale.
R.A.T.C. sfătuiește publicul călător să aloce mai mult timp călătoriei decât în mod obișnuit și să respecte următoarele sugestii:

– circulați cu atenție, inclusiv în perimetrul stațiilor de autobuz;
– nu coborâți de pe bordură decât după ce autobuzul s-a oprit complet;
– la îmbarcarea în autobuz urcați treptele cu atenție;
– utilizați barele pentru a vă păstra echilibrul și pentru a vă asigura că nu veți aluneca.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*