Anti Valentine’s Day cu trupa Țapinarii la Doors Club

Anti Valentine’s Day cu trupa Țapinarii a devenit deja o tradiție în luna februarie, la Doors Club

Anti Valentine’s Day cu trupa Țapinarii a devenit deja o tradiție în luna februarie, la Doors Club.

Concertul s-a născut ca o alternativă la muzica siropoasă, la kitsch, la consumerismul de prost gust, la inimioarele de pluș false, la sclipiciul pentru fetițe și tricourile roz de băieței. Nu este nici pe departe un concert împotriva dragostei. Este un concert alternativ, destinat persoanelor sincere fie că sunt sau nu într-o relație.
Prima ediție a avut loc în anul 2002, în București și de atunci s-a dezvoltat treptat, transformându-se într-un turneu de 10 orașe.

Duminică, 18 februarie, de la ora 19:30, vă așteptăm așadar la Anti Valentine’s Day cu trupa Țapinarii! Preț bilet: 25 de lei. Info și rezervări: 0763661622.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*