Ansamblul Folcloric „Româncuța” din Cumpăna organizează preselecții pentru dansatori

Ansamblul Folcloric „Româncuța” din Cumpăna organizează preselecții pentru dansatori. FOTO: Facebook

Cu peste 17 ani de activitate, sute de spectacole și zeci de premii și trofee câștigate, în 2023 Ansamblul Folcloric „Româncuța” din comuna Cumpăna dorește să se extindă și caută forțe proaspete.

„Dacă iubești folclorul autentic și consideri că locul tău este pe scenă, dacă îți place să dansezi și crezi că ești un talent nedescoperit, dacă îți dorești să faci parte din ceva special și ți-ar plăcea să lucrezi în echipă, vino alături de noi! Vârsta este doar un număr, spiritul contează, așa că, indiferent de sex sau domiciliu, dacă ai o înălțime de peste 1,60 metri și crezi că poți face față fizic antrenamentelor, spectacolelor sau competițiilor solicitante, te așteptăm până la finalul acestui an, la preselecții! În 2023 ne punem pe treabă! Foștii colegi care se gândesc cu nostalgie la vremurile trecute, sunt așteptați cu brațele deschise! Chiar dacă facem totul cu profesionalism, ansamblul funcționează cu titulatura de ansamblu de amatori, dansatorii nu sunt remunerați, iar cursurile sunt gratuite! ”, au transmis reprezentanții ansamblului.

Preselecțiile vor avea loc la Casa de Cultură din comuna Cumpăna, în fiecare duminică până la sfârșitul anului 2022, între orele 12.00 – 13.00. Mai multe informații la telefon: 0721/556.020 – coregraf Constantin Olteanu, sau https://www.facebook.com/ansamblulromancutacumpana.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*