ANMB organizează ședințe gratuite de pregătire la matematică pentru bacalaureat pentru toți elevii de clasa a XII-a

Academia Navală Mircea cel Bătrân. FOTO facebook
Academia Navală Mircea cel Bătrân. FOTO facebook

Academia Navală „Micea cel Bătrân” începe anul 2021 cu o veste bună pentru tinerii din clasele a XII-a: din data de 16 ianuarie, la Academia Navală încep ședințele de pregătire la matematică pentru bacalaureat și concursul de admitere în anul universitar 2021 – 2022, la cele două facultăți ale instituției de învățământ superior, respectiv Facultatea de Inginerie Marină și Facultatea de Navigație și Management Naval.

„Din cauza contextului epidemiologic, profesorii Academiei Navale vor susține ședințele de pregătire în sistem online, sâmbăta, conform orarului, începând cu ora 09.30. Desfășurarea ședințelor de pregătire în premieră în mediul online permite, însă, ca numărul beneficiarilor noștri direcți să crească, de data aceasta având acces la pregătire suplimentară la matematică orice tânăr de clasa a XII-a, din orice colț de țară”, au precizat reprezentanții instituției.

Toți cei interesați se pot înscrie online completând formularul care se găsește pe pagina oficială de internet a Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” (www.anmb.ro), la secțiunea Admitere. De asemenea, la aceeași adresă de web pot fi consultate planul de pregătire, respectiv orarul ședințelor planificate.

Ședințele de pregătire la matematică pentru bacalaureat și admitere la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” sunt gratuite.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*