Animal Society revine în comuna 23 August cu o nouă campanie de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor de rasă comună

Campanie de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor din 23 August

În parteneriat cu Four Paws International și cu sprijinul Primăriei 23 August, Animal Society va derula o nouă campanie de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor de rasă comună de pe raza localității, în perioada 23 august – 2 septembrie.

„Am revenit în 23 August, la solicitarea locuitorilor și a autorităților locale, care au înțeles impactul pozitiv, eficient, durabil pe care sterilizarea în masa a animalelor de rasă comună îl are asupra comunității lor. Numărul animalelor fără stăpân este redus considerabil, la fel și riscul bolilor la care acestea sunt expuse, sau a problemelor de comportament pe care le pot manifesta. Ne bucurăm să constatăm responsabilizarea și implicarea societății civile în adoptarea celor mai umane și mai sustenabile măsuri de prevenție a înmulțirii necontrolate și a suferinței acestor animale”, spune președintele Animal Society, Anca Tomescu.

Campania de sterilizare gratuită asigurată de echipa de medici veterinari ai Animal Society se va desfășura în incinta sălii sportive din strada George Călinescu nr. 1, 23 August, iar cei interesați pot face programări începând cu data de 23 august, printr-un apel la numărul de telefon 0754/208.630.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*