Angajații Polaris M Holding continuă acțiunile de dezinfecție a platformelor de deșeuri din Constanța

Continuă acțiunile de dezinfecție a platformelor de deșeuri din oraș

Polaris M Holding și Primăria Municipiului Constanța continuă acțiunile de dezinfecție, dezinsecție și salubrizare a platformelor de deșeuri din toate cartierele orașului.

Acțiunile au fost intensificate în această perioadă pe fondul temperaturilor ridicate și ca măsură pentru gestionarea bolilor înalt contagioase.

„Pentru dezinfecție se folosește o substanță pe bază de clor, care are proprietăți de spălare și degresare puternică a străzilor fără a afecta mediul înconjurător. Produsul este ecologic, având o biodegradabilitate primară de peste 90 la sută”, au precizat reprezentanții firmei de salubrizare.

Echipele care asigură dezinfecția platformelor au ajuns, marți, 4 august, la punctele de colectare a deșeurilor din cartierele Inel I, Inel II, Far, Gară și I.C. Brătianu.

„Pentru menținerea igienei în zona platformelor de gunoi, rugăm constănțenii să arunce deșeurile în locurile special amenajate și nu la întâmplare sau pe lângă acestea. Totodată, astfel de fenomene antisociale care ne afectează pe toți pot fi semnalate cu încredere la numerele de telefon: 0241.484205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp – Direcția Generală Poliția Locală”, au transmis și reprezentanții Primăriei Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*