Campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice, cu premii, în municipiul Constanța

Deșeuri electrice
Deșeuri electrice

Locuitorii municipiului Constanța sunt încurajați să se implice activ în protecția mediului, în perioada 31 octombrie – 4 noiembrie, prin colectarea separată a deșeurilor electrice și electronice și pot primi diverse premii pentru cantitățile predate.

Potrivit Primăriei Constanța, constănțenii au la dispoziție în cadrul campaniei:

  1. Preluarea gratuită de la domiciliu a deșeurilor voluminoase, în perioada 31 octombrie – 4 noiembrie, (ex: mașină de spălat, frigider etc). Comanda se va face telefonic la numărul de telefon 0771/006.485.
  2. Predare la punctele de colectare, în perioada 3-4 noiembrie:
  • Șoseaua Industrială nr. 9 Constanța;
  • Strada Cișmelei – Școala nr. 29;
  • Aleea Garofiței – Piața Balada;
  • Bulevardul 1 Mai – lângă DSV.

„Pentru o Constanță curată și civilizată, pentru o urbe verde și prietenoasă cu mediul înconjurător, trebuie să colectăm separat deșeurile și să nu mai aruncăm gunoiul la întâmplare. Colectarea separată a deșeurilor are un impact pozitiv atât asupra mediului înconjurător, cât și asupra noastră, a tuturor. Protejând mediul ne protejăm pe noi înșine. Reciclarea este o acțiune simplă la îndemâna fiecăruia dintre noi. Haideți să fim responsabili astăzi pentru a putea să ne bucurăm de un viitor mai bun”, susține primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac.

Fiecare persoană care predă deșeuri electrice de minimum 10 kg cumulate va câștiga un premiu instant, iar cei care predau minimum 20 de kg vor fi înscriși în mod automat la o tombolă cu premii, constând în aspirator, cuptor cu microunde și storcător de citrice.

Detalii și regulament disponibil pe www.ecotic.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*