Angajată a Universității Ovidius, testată pozitiv cu coronavirus

Universitatea Ovidius Constanța. FOTO Arhiva UOC
Universitatea Ovidius Constanța. FOTO Arhiva UOC

Universitatea „Ovidius” din Constanța (UOC) intensifică măsurile pentru prevenirea și combaterea răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus, având în vedere faptul că una dintre angajatele din cadrul Direcției Resurse Umane și Salarizare (DRUS), revenită recent din concediu, a fost testată pozitiv.

În acest context, a fost declanșată o anchetă epidemiologică internă, pentru identificarea contacţilor și supravegherea acestora.

„Până în acest moment, a fost testat întregul personal al DRUS. Totodată, astăzi (luni – n.r.), s-au dezinfectat toate spațiile administrative”, a precizat conducerea UOC.

De asemenea, se mențin măsurile dispuse prin Decizia nr. 98/15.05.2020 a conducerii, respectiv restricționarea activităților cu publicul la sediile Universității „Ovidius” din Constanța, completarea de către persoanele angajate a chestionarului epidemiologic la punctul de control-acces în incintă, purtarea obligatorie a măștii în spațiile închise, termoscanarea și igienizarea mâinilor.

„Facem un apel către toți angajații și  studenții, dar și către partenerii instituționali să utilizeze în continuare, cu prioritate, mijloacele de comunicare online. Vă reamintim adresa de e-mail a Rectoratului UOC, rectorat2@univ-ovidius.ro, și a Registraturii UOC, registraturauoc@univ-ovidius.ro”, au mai soclicitat conducerea instituției.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*