Angajată a Universității Ovidius, testată pozitiv cu coronavirus

Universitatea Ovidius Constanța. FOTO Arhiva UOC
Universitatea Ovidius Constanța. FOTO Arhiva UOC

Universitatea „Ovidius” din Constanța (UOC) intensifică măsurile pentru prevenirea și combaterea răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus, având în vedere faptul că una dintre angajatele din cadrul Direcției Resurse Umane și Salarizare (DRUS), revenită recent din concediu, a fost testată pozitiv.

În acest context, a fost declanșată o anchetă epidemiologică internă, pentru identificarea contacţilor și supravegherea acestora.

„Până în acest moment, a fost testat întregul personal al DRUS. Totodată, astăzi (luni – n.r.), s-au dezinfectat toate spațiile administrative”, a precizat conducerea UOC.

De asemenea, se mențin măsurile dispuse prin Decizia nr. 98/15.05.2020 a conducerii, respectiv restricționarea activităților cu publicul la sediile Universității „Ovidius” din Constanța, completarea de către persoanele angajate a chestionarului epidemiologic la punctul de control-acces în incintă, purtarea obligatorie a măștii în spațiile închise, termoscanarea și igienizarea mâinilor.

„Facem un apel către toți angajații și  studenții, dar și către partenerii instituționali să utilizeze în continuare, cu prioritate, mijloacele de comunicare online. Vă reamintim adresa de e-mail a Rectoratului UOC, rectorat2@univ-ovidius.ro, și a Registraturii UOC, registraturauoc@univ-ovidius.ro”, au mai soclicitat conducerea instituției.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*