Angajat al SRI Constanța cercetat penal după ce, fiind în stare de ebrietate, a provocat un accident rutier și a fugit de la fața locului

Un angajat al SRI Constanța este cercetat penal, de procurori militari, după ce, la începutul lunii trecute, a provocat un accident rutier și a fugit apoi de la locul faptei. Ulterior s-a stabilit că la momentul respectiv se afla și în stare de ebrietate.

Astfel, la data de 2 februarie, în jurul orei 22.10, polițiști ai Biroului Rutier Constanța au acordat sprijin unei patrule din cadrul Poliției Locale Constanța, care a observat un conducător auto în timp ce se deplasa pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu și a intrat în coliziune cu un alt vehicul, impact în urma căruia nu au rezultat victime. Bărbatul nu a oprit după accident și și-a continuat deplasarea până pe strada Violetelor, unde a fost interceptat de agenții de la Poliția Locală care, ulterior, au solicitat sprijin la IPJ Constanța. Martorii spun că angajatul SRI Constanța s-ar fi aflat la volanul unui autoturism al instituției și ar fi oprit mașina din cauză că ar fi suferit o pană în timpul deplasării.

Bărbatul în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,76 alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, dosar declinat apoi de Parchetul Militar, având în vedere calitatea șoferului.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*