Andreea Bănică și Misha vor încânta publicul în primul concert al lunii august din Piațeta Cazinou din Mamaia

Zona Cazino Mamaia și faleza din stațiune. FOTO Adrian Boioglu
Zona Cazino Mamaia și faleza din stațiune. FOTO Adrian Boioglu

În seara de sâmbătă, 5 august, stațiunea Mamaia se pregătește pentru un nou spectacol muzical incendiar în Piațeta Cazino, unul dintre cele mai așteptate evenimente ale verii. Andreea Bănică și Misha, două dintre cele mai îndrăgite artiste din România, promit să ofere o seară de neuitat, plină de ritm și voie bună, într-un spectacol pop-dance, potrivit pentru toate vârstele.

Această serie de concerte live este organizată de către Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța (OMD) și a avut un real succes în ultimele săptămâni, adunând mii de spectatori atât din rândul turiștilor, cât și din rândul constănțenilor. Nume sonore precum What’s Up, Mălina Avasiloaie, Anda Adam, Adda, Bibi, Lidia Buble, Alexia sau Formația Azur au animat atmosfera din stațiune și au contribuit la atragerea unui număr în creștere de turiști în această vară.

Evenimentul de sâmbătă este deschis pentru toți cei care doresc să se bucure de muzică și spectacol de calitate în inima stațiunii, pe cea mai animată faleză de pe litoralul românesc. Prezentarea va fi asigurată de către carismaticul MC Ionuț Trică, cunoscut pentru energia sa debordantă și abilitatea de a anima mulțimile.

George Măndilă, președintele OMD, a declarat că obiectivul principal este să ofere turiștilor cât mai multe oportunități de a se bucura de vacanța la Mamaia, redescoperind și recreând atmosfera magică a serilor de vară pe faleză.

„Vrem să oferim turiștilor cât mai multe oportunități să se bucure de vacanța lor la Mamaia. De la începutul acestui șir de evenimente, mai multe mii de spectatori au ales să-și petreacă seara de sâmbătă alături de artiștii care au concertat în Piațeta Cazino. Cu atât mai important pentru noi este, însă, faptul că lumea a început să redescopere și să recreeze atmosfera serilor pe faleză. Acesta este principalul motiv pentru care am ales Cazinoul ca loc de desfășurare al spectacolelor. Vrem ca turiștii să experimenteze tot ce are Mamaia mai bun de oferit”, spune George Măndilă.

Această strategie integrată de promovare a stațiunii, implementată de OMD Mamaia-Constanța începând cu această vară, a fost bine primită de public, iar în fiecare weekend, stațiunea devine gazda unor serate de neuitat, pline de muzică și distracție.

Pe parcursul întregii veri, Mamaia promite să rămână vibrantă și plină de viață, oferind turiștilor servicii de înaltă calitate și o multitudine de oportunități de distracție pentru toate gusturile.

Pentru cei interesați să aflați mai multe detalii despre concertul Andreei Bănică și Misha, precum și despre alte evenimente din stațiune, puteți urmări paginile oficiale „Mamaia Constanța” de pe platformele de socializare Facebook, Instagram, TikTok, Youtube și Linkedin.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*