Anchetă a polițiștilor constănțeni în urma unui nou incident petrecut într-o unitate de învățământ din Constanța

Școala Gimnazială Nr. 38 „Dimitrie Cantemir” din Constanța. FOTO Facebook

Polițiștii constănțeni fac cercetări în urma unei altercații ce a avut loc între doi elevi ai Școlii Gimnaziale Nr. 38 „Dimitrie Cantemir” din Constanța.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Constanța, incidentul s-a petrecut între doi elevi de clasa a VI-a, fiind deschisă o anchetă.

„Ne-am sesizat astăzi (joi, 17 iunie – n.r.) în urma unui incident petrecut la Școala Gimnazială 38 Dimitrie Cantemir, după o altercație între doi elevi de clasa a VI-a. Ne-am deplasat la unitatea școlară, unde am discutat cu directoarea și cu cadrele didactice. Urmează să comunicăm concluziile anchetei. Totodată, cazul este și în atenția IPJ Constanța”, a precizat inspectorul școlar general, Sorin Mihai.

Chemai la fața locului, polițiștii au stabilit faptul incidentul s-ar fi petrecut între doi băieți de clasa a VI-a, conflictul având loc în timpul pauzei.

„Astăzi, în jurul orei 15.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că doi elevi, de 12, respectiv 11 ani, ai unei școli gimnaziale, din municipiu, s-ar fi lovit reciproc, în urma unui conflict spontan. Precizăm faptul că aceștia au fost consiliați în prezența părinților, care își rezervă dreptul de a depune plângere în termenul legal prevăzut de lege, respectiv trei luni”, au precizat reprezentanți ai IPJ Constanța.

În continuare se efectuează verificări, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au condus la acest incident.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*