Amenzi totale de 5.000 de lei pentru bărbați prinși la băut la terasele din zona Pieței Tomis III

Amenzi totale de 5.000 de lei pentru bărbați prinși la băut la terasele din zona Pieței Tomis III. FOTO arhivă.

Mai mulți bărbați din Constanța au fost sancționați contravențional marți, după ce, deși orașul este în carantină iar legea interzice părăsirea domiciliului fără un motiv întemeiat, au fost prinși la băut la terasele din zona Pieței Tomis III din Constanța.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, polițiști și jandarmi constănțeni, aflați, marți, 24 noiembrie, în timpul activităților de prevenire și limitare a infectării cu noul coronavirus, în zona Pieței Tomis III din Constanța, au constatat că la terasele adiacente mai multe persoane consumă, la mese, băuturi alcoolice.

„Având în vedere măsurile instituite prin carantinarea municipiului Constanța, persoanele în cauză au părăsit domiciliul fără a avea un motiv întemeiat, fapt ce contravine normelor legale în vigoare”, au precizat sursele citate.

Forțele de ordine au identificat 10 bărbați, care au fost sancționați cu amendă în valoare totală de 5.000 de lei.

„Reamintim faptul că deplasarea în interiorul zonei carantinate, fără un motiv justificat, este interzisă. Pe această cale, le recomandăm cetățenilor să respecte normele legale și măsurile de protecție”, au mai transmis polițiștii constănțeni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*