Amenzi de peste 100.000 de lei, date de polițiștii locali constănțeni în cazuri de comerț ambulant neautorizat

Amenzi de peste 100.000 de lei, date în cazuri de comerț ambulant neautorizat. FOTO DGPL Constanța

De la începutul lunii mai și până în prezent, agenții Direcției Generale Politia Locală au acționat pe raza municipiului Constanța, inclusiv în stațiunea Mamaia, atât pe segmentul stradal cât și pe plaje pentru a verifica respectarea prevederilor legale privind comercializarea produselor și serviciilor de piață.

Astfel, potrivit DGPL Constanța, în urma abaterilor constatate, polițiștii locali au aplicat peste 500 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 103.450 de lei.

„Au existat situații în care polițiștii locali au dispus confiscarea bunurilor folosite la săvârșirea contravențiilor respective, atunci când acestea nu au fost distruse chiar de contravenienți la vederea polițiștilor locali”, au precizat reprezentanții DGPL Constanța.

Amenzi de peste 100.000 de lei, date în cazuri de comerț ambulant neautorizat. FOTO DGPL Constanța

Astfel de activități se desfășoară în permanență în municipiul Constanța, atât în perioada sezonului estival, cât și în afara acestuia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*