Amenzi de aproape 40.000 de lei, date de poliţiştii locali constănțeni pentru opriri și staționări neregulamentare

Opririle și staționările neregulamentare sancționate de polițistii locali. FOTO: DGPL Constanța

Polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice  din cadrul Serviciului rutier au desfășurat săptămâna aceasta o acțiune tematică pe raza municipiului Constanța pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale privind opririle și staționările neregulamentare.

Potrivit DGPL Constanța, au fost aplicate 109 sancțiuni contravenționale, în valoare 38.800 de lei, și 169 de puncte penalizare la permisul de conducere în conformitate cu prevederile Codului Rutier. De asemenea, 18 autoturisme au fost ridicate și transportate în parcul auto al municipalității.

Încă o dată, polițiștii locali atrag atenția asupra importanței respectării prevederilor H.G. 1391/2006 pentru aprobarea Regulamentului de aplicare a Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Cetățenii sunt rugați să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341.922 – dispecerat Direcția Generală Poliția Locală Constanța sau la adresa de mail: politia.locala@primaria-constanta.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*