Amenzi de aproape 15.000 de lei, aplicate de polițiștii locali constănțeni pentru comerț ambulant neautorizat

Comerțul ambulant neautorizat, sancționat de polițiștii locali. FOTO DGPL Constanța

Pentru a descuraja comerțul ambulant, polițiștii locali derulează permanent acțiuni în preajma piețelor și sancționează persoanele care vând fructe, legume sau alte obiecte în afara piețelor, pe trotuare sau din mașini.

Astfel, potrivit DGPL Constanța, de la începutul lunii noiembrie și până în prezent, agenții Direcției Generale Poliția Locală au aplicat amenzi în valoare de 14.500 lei pentru nerespectarea HCL 427/2017 și au confiscat 732,9 kg de fructe și 865,4 kg de legume.

Astfel de activități se desfășoară permanent în municipiul Constanța, iar polițiștii locali fac apel la constănțeni ca atunci când sesizează astfel de fapte să semnaleze Poliția Locală la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341.922.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*