Amenzi de 3.000 de lei pentru mai mulți constănțeni prinși la băut pe terasa unui bar

Amenzi aplicate de jandarmii constănțeni nerespectarea măsurilor de protecție împotriva COVID-19. FOTO cu rol ilustrativ

Patru persoane au fost amendate, luni, de polițiștii constănțeni după ce au fost prinse în timp ce făceau consumație pe terasa unui bar din Constanța, nerespectând astfel măsurile dispuse în actualul context epidemiologic.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, polițiști din cadrul Secției 2 au fost sesizați luni, 21 decembrie, în jurul orei 11.30, printr-un apel la 112, cu privire la faptul că mai multe persoane ar consuma băuturi alcoolice pe terasa unui bar.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat patru persoane care nu respectau prevederile legale în vigoare, în sensul că nu și-au putut justifica prezența, motiv pentru care au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 3.000 de lei”, au precizat sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*