Amenzi de 2.500 de lei, aplicate de jandarmii constănțeni pentru nepurtarea măștii de protecție în mijloacele de transport în comun

Jandarmii Grupării Mobile Constanța au desfăşurat în primele zile ale acestei săptămâni, împreună cu reprezentanți ai companiei de transport local CT BUS, mai multe acțiuni în mijloacele de transport în comun pentru verificarea și respectarea măsurilor de protecție împotriva virusului COVID-19.

În urma acestor acțiuni, jandarmii constănțeni au aplicat sancțiuni contravenționale în sumă totală de 2.500 de lei.

„Majoritatea cetățenilor au înțeles ca purtând masca ne protejăm pe noi și pe cei din jurul nostru, dar au fost și 48 de persoane care au fost sancționate, 43 cu avertisment, iar cinci au primit amenzi, în valoare de 2.500 de lei. Acestora le-am oferit măști de protecție pentru a putea continua călătoria”, au precizat reprezentanții GMJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*