Amendat de polițiști cu 5.000 de lei, după ce a tras cu pistolul într-un club din Constanța

Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor
Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor

Un bărbat în vârstă de 28 de ani din Medgidia a fost amendat de polițiști cu 5.000 de lei, după ce a tras cu pistolul în toaleta unui club din Constanța, fără a se înregistra victime.

La data de 2 decembrie, un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Medgidia, a folosit în toaleta unui club din municipiul Constanța un pistol tip airsoft, trăgând un foc, fără a fi înregistrate pagube materiale sau victime. Polițiștii constănțeni deplasați la fața locului în urma unui apel 112 au stabilit faptul că tânărul în cauză se afla într-o vădită stare de ebrietate.

După ce a fost condus la sediul secției de politie a fost sancționat contravențional cu suma de 5000 de lei. De asemenea, i-a fost ridicat în vederea confiscării pistolul tip airsoft conform prevederilor legale.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*