Amendă de 500 de lei pentru un șofer care a parcat pe spațiul verde chiar sub semnul care interzicea acest fapt

Amendă de 500 de lei pentru un șofer care a parcat pe spațiul verde. FOTO DGPL Constanța

Fiecare zi aduce noi dovezi ale lipsei de bun simț și nepăsării unora dintre noi! Doar astfel se poate explica faptul că un șofer a parcat autoturismul pe spațiul verde, chiar sub panoul de informare care interzice acest lucru.

Conducătorul auto nu a scăpat, însă, nepedepsit. Polițiștii locali l-au sancționat cu 500 de lei pentru încălcarea prevederilor HCLM 123/2021.

Spațiul verde nu e parcare! Polițiștii locali constănțeni sunt la datorie pentru a se asigura că acest lucru e respectat, iar amenzile nu sunt de neglijat: între 500 și 1000 de lei pentru nerespectarea prevederilor HCLM 77/2021 și pentru încălcarea prevederilor HCLM 77/2021 – 400-800 de lei (persoane fizice) și 500-2500 lei ( persoane juridice).

Mai mult, conducătorii auto indisciplinați riscă să le fie ridicate mașinile. Acestea pot fi recuperate din parcul auto situat pe strada Caraiman, nr 1, doar după ce proprietarii au achitat taxele prevăzute prin HCLM 399/2018: tarif ridicare mașini – 450 de lei, tarif transport mașini – 120 de lei, tarif depozitare mașini/zi – 60 de lei. Programul de restituire este non-stop.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*