Alteța Sa Regală Principesa Maria a vizitat comuna Cumpăna

Alteța Sa Regală Principesa Maria a vizitat comuna Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Alteța Sa Regală Principesa Maria a vizitat comuna Cumpăna la sfârșitul acestei săptămâni.

Principesa Maria s-a aflat în municipiul Constanța, unde a luat parte la aniversarea Colegiului Național „Mihai Eminescu”, la o sută de ani de la înființare.

În a doua parte a zilei, Alteta Sa Regala a vizitat Centrul de Îngrijire pentru copii tip „After School” din comuna Cumpăna unde a fost întâmpinată de viceprimarul comunei Florin Neagu, președintele Asociației pentru Dezvoltare Comunitară Cumpăna – preot paroh Ion Soare, coordonator Serviciu SPAS Cumpăna –Cristina Bumb, directorul Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” – Monica Nuțu alături de copii și locuitori ai comunei Cumpăna.

Centrul de Îngrijire se află într-un program de investiție în mediul rural 2018-2019 al Asociației pentru Dezvoltare Comunitară Cumpăna, finanțat de Fundația Principesa Margareta a României și Fundația Vodafone România. În cadrul acestui program se desfășoară un proiect de tip „Școală dupa Școală” unde sunt implicați peste 40 de copii din comuna Cumpăna.

Centrul oferă consiliere vocațională copiilor selectați, consiliere psihosocială părinților sau tutorilor copiilor, ateliere de creație, atât în scopul dezvoltării creativității, cât și în scopul cunoașterii și respectării tradițiilor locale, schimburi de experiență, participarea la expoziții de creație artistică și culturală, competiții, activități sportive, concursuri la diverse discipline școlare, precum și instruirea persoanelor implicate în desfășurarea activităților destinate copiilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*