Alertă la IPJ Constanța. Un bărbat a evadat din mașina poliței și este căutat de oamenii legii

Filtru de poliție rutieră. FOTO arhivă
Filtru de poliție rutieră. FOTO arhivă

Incident mai puțin obișnuit la Constanța. Un bărbat a reușit să fugă din mașina poliției, în drum spre audieri. Incidentul a fost observat de un martor care a relatat pentru Constanța NEWS toată întâmplarea.

“La ora 19.30 mă aflam în zona Penny Market, pe bulevardul Aurel Vlaicu. Am văzut un polițist care a strigat de mai multe ori “Stai! Stai că trag!” și alerga după un bărbat. L-a pierdut din vedere în câteva secunde și nu a putut să tragă pentru că în zonă erau mulți pietoni”, a declarat martorul pentru Constanța NEWS.

Individul a reușit să fugă prin parcarea supermarketului și s-a pierdut apoi printre blocurile din cartierul Tomis Nord. Sursa citată spune că bărbatul urmărit se afla în mașina de poliție alături de o altă persoană reținută. El a profitat de faptul că mașina de poliție a oprit la semaforul de la intersecția Tomis cu Aurel Vlaicu, pe sensul de mers către Maritimo.

Jumătate de oră mai târziu, alte 4 mașini de poliție au fost solicitate. Oamenii legii nu au reușit să dea de urma fugarului nici la ora publicării acestui articol (22.10).

UPDATE: Surse apropiate anchetei au declarat că bărbatul care a fugit se afla într-o mașină neînmatriculată. Individul era pasager în autoturism și atunci când polițiștii au făcut un semnal de oprire el a ales să o ia la fugă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*