Alertă la ARSVOM după ce o ambarcațiune a fost găsită răsturnată, în zona travers Tuzla

Barcă răsturnată. FOTO ARSVOM

ARSVOM a intervenit astăzi după ce a fost alertată de faptul că o ambarcațiune răsturnată se află în zona travers Tuzla.

Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) a fost alertată astăzi, de către Centrul Maritim de Coordonare (MRCC) cu privire la o ambarcațiune răsturnată, în zona travers Tuzla.

“Nava SAR ARTEMIS, din cadrul ARSVOM a fost solicitată să intervină pentru a efectua operațiuni de căutare și salvare.

La ora 17:45 Sar Artemis a ajuns in poziția indicată și a început căutarea în sector, conform instrucțiunilor de la MRCC.

În urma căutărilor nu a fost găsită nicio persoană, urmând a se face investigații cu privire la această situație.

Ambarcațiunea a fost remorcată de către nava Sar Artemis, urmând a fi adusă în port” – ARSVOM.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*