FOTO VIDEO Alertă în Portul Constanța: incendiu la bordul unei nave purtătoare de containere. UPDATE

Intervenție a pompierilor constănțeni în Portul Constanța. FOTO Cenusa Antoniu

Update

Pompierii nu au putut interveni imediat ce vaporul a ancorat la dană. Pentru că este o navă străină, salvatorii au fost nevoiți să aștepte aprobarea comandantului și a proprietarului. Primele informații arată că în urma incendiului nu au exitat victime.

Incendiul a fost lichidat de echipajul navei, iar un echipaj ISU a urcat la bord și a acționat pentru înlăturarea tuturor efectelor negative.

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină luni, 20 septembrie, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la bordul unei nave, aflate în dana 52 a Portului Constanța.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, este vorba despre o navă încărcată cu containere, iar fumul iese de la sala motoare.

Vasul este remorcat către cheu, iar la fața locului au fost trimise patru autospeciale de stingere, o autoscară, o autospecială pentru transport personal și victime multiple (ATPVM), o autospecială CBRN, și patru echipaje SMURD. De asemenea, și Oil Terminal a trimis la fața locului autospecială de stingere.

Știre în curs de actualizare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*