Alegeri în filiala PNL Constanţa. Ludovic Orban și Florin Câțu sunt așteptați la eveniment

Deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Casa de Cultură din Constanța găzduiește luni, 26 iulie, Comitetul de Coordonare Județean în cadrul căruia se va alege noul Birou Politic Județean al filialei PNL Constanța.

Pentru poziția de președinte al filialei este un sigur candidat, în persoana actualului lider, Bogdan Huțucă. De asemenea, și la funcțiile de prim-vicepreședinți există câte o sigură candidatură, prefectul Silviu Coșa, respectiv Septimiu Bourceanu.

Printre invitați se vor afla președintele Camerei Deputaților și al PNL, Ludovic Orban, și premierul României, Florin Cîțu.

Evenimentul va avea loc începând cu orele 18.00, în sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța, cu respectarea măsurilor igienico-sanitare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*