Ai nevoie de un certificat fiscal în Constanța? Poți să îl primești online de la SPIT

Termenul de valabilitate al certificatelor de atestare fiscală care expiră pe perioada stării de urgență, se menține pe toată această perioadă, conform prevederilor articolului 14, Capitolul II, anexa I din Decretul Președintelui României nr. 195/16.03.2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României.

Pe aceasta cale SPIT Constanța reamintește contribuabililor că începând cu data de 16 martie se pot obține online și certificatele de atestare fiscala necesare pentru Înstrăinarea dreptului de proprietate asupra bunurilor mobile și/sau imobile, accesând secțiunea „Servicii online/Certificat fiscal”, pe site-ul instituției www.spit-ct.ro, cu precizarea ca cele utilizate în alte scopuri decât înstrăinare bunuri se obțin online încă din anul 2009 pentru persoane juridice, respectiv anul 2010 pentru persoane fizice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Ce jeg de birocrație e în țara asta infecta ! ! ! Pe dracu obții online, că toate sunt făcute astfel încât să jefuiască și să împiedice să rezolvi când ai nevoie ! Jegul lor de aplicație este prost făcut și nu generează decât blesteme la adresa lor ! 😡😡😡

  2. Pt Domul Von care a lasat mesajul din 2/3/2021, va rog frumos, cate clase ati facut?
    Ce vina avem noi ceilalti care citim mejaul dvs? Dezacordul sau nemultumirea se poate exprima si altfel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*