Agresorul din Satul de Vacanță a fost arestat preventiv

Judecatoria Constanta. FOTO Catalin Schipor

Agresorul din Satul de Vacanță a fost arestat preventiv, decizia aparținând Judecătoriei Constanța.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, la data de 02.10.2023 procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a propus judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța luarea măsurii arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 02.10.2023 până la data de 31.10.2023, inclusiv, a inculpatului D.I., cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violențe, prev. de art. 193 alin. 2 și alin. 2ˡ lit. c și d din C. Pen., tulburarea ordinii și liniștii publice, prev. de art. 371 alin. 2 și 3 din C.Pen., și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, prev. de art. 372 alin. 1 lit. a și alin. 2 din C. Pen., cu aplic. disp. art. 38 alin. 1 din C. Pen.

“În data de 01.10.2023, în jurul orei 15:00, pe fondul unui conflict spontan izbucnit pe o alee din municipiul Constanţa, Satul de Vacanță, inculpatul D.I., folosind un obiect tăietor-înţepător, i-a aplicat mai multe lovituri persoanei vătămate K.L., în zona cefei, a toracelui şi a gambei stângi, provocându-i leziuni traumatice care necesită pentru vindecare aproximativ 10 zile de îngrijiri medicale.  

Totodată s-a reţinut că prin acțiunile sale inculpatul a tulburat ordinea şi liniştea publică.

La data de 02.10.2023 judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța a admis propunerea procurorului de caz, dispunând luarea măsurii arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 02.10.2023 până la data de 31.10.2023, inclusiv, faţă de inculpatul D.I.” – Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*