Agent din cadrul Poliției municipiului Constanța, confirmat cu coronavirus

Un agent din cadrul Poliției municipiului Constanța a fost confirmat cu coronavirus, iar unul dintre colegii săi acuză Direcția de Sănătate Publică a Județului Constanța că nu a făcut anchetă epidemiologică.

Potrivit IPJ Constanța, un agent din cadrul Poliției municipiului Constanța a anunțat telefonic, la data de 26 octombrie, faptul că s-a prezentat la spital, întrucât avea simptome specifice COVID-19.

„S-a dispus ca acesta să rămână în autoizolare la domiciliu până la aflarea rezultatului. La data de 28 octombrie, polițistul a fost confirmat cu COVID-19, acesta rămânând în continuare izolat la domiciliu. Menționăm faptul că, de la data de 23 octombrie și până în prezent, polițistul nu s-a prezentat la locul de muncă”, au transmis reprezentanți ai IPJ Constanța.

Acești au mai precizat că au fost informate Direcția de Sănătate Publică și Centrul Medical al IPJ, în vederea dispunerii măsurilor corespunzătoare.

Pe de altă parte, unul dintre colegii agentului a acuzat, pe pagina sa de socializare, Direcția de Sănătate Publică din Constanța că nu a făcut anchetă epidemiologică în acest caz.

„Tocmai am vorbit cu colegul depistat pozitiv cu COVID-19. DSP, să nu folosesc un cuvânt deplasat, nu I-a sunat nici până acum pentru a începe ancheta. Mai nou, o structura din cadrul IPJ Constanța face <<ancheta>> epidemiologică. Măi oameni buni, aveți studii de specialitate medicală? Și ne mai mirăm că avem o infectare în masă, atât în rândul civililor cât și al cadrelor MAI”, spune acesta pe pagina sa de socializare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*