Agent de poliție aflat în misiune, rănit într-un accident rutier petrecut în Ciocârlia

Agent de poliție aflat în misiune, rănit într-un accident rutier petrecut în Ciocârlia. FOTO cu rol ilustrativ

Un agent de poliție din comuna Castelu, aflat în misiune, a fost rănit duminică, 18 iulie, într-un accident rutier petrecut în Ciocârlia.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, un agent din cadrul Postului de Poliție Castelu, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, se deplasa cu autospeciala de serviciu în localitatea Ciocârlia, dinspre localitatea Cobadin către orașul Murfatlar, iar când a ajuns la intersecția cu DJ 391, un autoturism a intrat în coliziune cu autospeciala.

„Menționăm faptul că autospeciala se deplasa pe drumul cu prioritate și avea semnalele luminoase în funcțiune”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a polițistului, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*