Măcelărirea porcilor continuă în localitatea Horia unde a fost depistat un nou focar de PPA

Autoritățile au luat măsuri pentru combaterea pestei porcine. FOTO Amauri Am

Autoritățile constănțene au primit confirmarea unui nou focar de Pestă Porcină Africană în județul Constanța. Este vorba de gospodăriile din localitatea Horia, unde vor fi uniși toți porcii.

Ca urmare a confirmării unui nou focar de pestă porcină africană în localitatea Horia, județul Constanța, în cursul zilei  de 19 septembrie la sediul Instituției Prefectului – Județul Constanța, s-a întrunit o nouă ședință CLCB. În cadrul acesteia s-a aprobat aplicarea măsurii excepționale de ucidere preventivă a tuturor suinelor din localitatea afectată.

Măsura va fi pusă în aplicare începând din dimineața zilei de 20 septembrie de către echipele DSVSA împreună cu cele ale IPJ, IJJ, DAJ și APIA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*