Adolescent de 17 ani și partenerul său, reținuți de polițiștii din Medgidia după ce au furat dintr-o locuință bunuri de 2.700 de lei

Suspecții au fost reținuți de polițștii din Medgidia. FOTO: IPJ Constanța

Un adolescent de 17 ani și partenerul său, în vârstă de 22 de ani, au fost reținuți de polițiștii din Medgidia după ce au furat dintr-o locuință bunuri în valoare de 2.700 de lei. Cei doi sunt cercetați pentru comiterea infracțiunilor de furt, furt calificat și complicitate la furt calificat.

Astfel, potrivit Poliției Județene Constanța, la data de 4 mai, cei doi ar fi sustras mai multe bunuri, în valoare de 2.700 de lei, dintr-o locuință din municipiul Medgidia.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că minorul, de 17 ani, ar mai fi comis o infracțiune de furt, în data de 10 aprilie, când ar fi sustras portofelul unui bărbat, de 63 de ani, în care se afla suma de 500 de lei.

La data de 4 mai, minorul de 17 ani a fost reținut sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt și furt calificat, iar partenerul său a fost reținut pentru comiterea infracțiunii de complicitate la furt calificat.

Ambele persoane au fost conduse și încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca în cursul zilei de vineri, 5 mai, să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu propuneri corespunzătoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*