Adolescent de 16 ani, arestat pentru viol. Victima, o tânără de 23 de ani

Mașină de Poliție

Un adolescent de 16 ani a fost arestat pentru viol, el fiind acuzat că a violat o tânără de 23 de ani.

La data de 19 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un minor, de 16 ani. Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunii de viol.

Astfel, la data de 19 decembrie a.c., acesta ar fi pătruns în locuința persoanei vătămate, pe care ar fi deposedat-o, prin violență, de suma de 12.000 de lei.

Ulterior, ar fi întreținut raporturi sexuale cu aceasta, împotriva voinței persoanei vătămate.

Tânărul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă.

Tânăra violată are 23 de ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*