Adolescent de 14 ani, surprins în timp ce tâlhărea alt minor în Constanța

Adolescent de 14 ani, surprins în timp ce tâlhărea alt minor în Constanța. FOTO DGPL Constanța

Un incident alarmant a avut loc în Constanța în dimineața zilei de luni, 29 mai, în jurul orei 09.00, când polițiștii locali au intervenit într-un caz de tâlhărie în care era implicat un minor de 14 ani. Scena tulburătoare s-a desfășurat la intersecția străzii Ștefăniță Vodă cu strada Tulcea.

Potrivit autorităților, tânărul infractor a agresat și jefuit un alt minor, reușind să-l deposedeze de suma de 80 de lei, bani pe care victima îi avea asupra sa, în ghiozdan. Reacția promptă a polițiștilor locali a dus la identificarea rapidă a făptuitorului și a părintelui său, iar suma de bani a fost recuperată de minorul tâlhărit.

Atât minorul tâlhar cât și tatăl său au fost reținuți și duși la sediul Secției 2 Poliție Constanța, unde se vor desfășura cercetările pentru a stabili toate circumstanțele și motivele din spatele acestui act delictual.

Autoritățile fac un apel către cetățeni să rămână vigilenți și să semnaleze orice fapte care contravin legislației în vigoare. Aceștia sunt încurajați să folosească numerele de telefon 0241.484.205 și 0341.922 sau să transmită informații prin intermediul adresei de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro către Direcția Generală Poliția Locală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*