Admitere pe baza mediei de la Bacalaureat, la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale

Elevii de la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale au revenit la școală. FOTO SMFN
Elevii de la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale. FOTO SMFN

Candidații înscriși anul acesta pentru concursul de admitere la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu“ nu vor mai susține proba scrisă și nici proba psihotehnică (testarea răului de mare accentuat), ci vor fi repartizați pe cele 101 locuri alocate Ministerului Apărării Naționale în funcție de media obținută la examenul de bacalaureat.

Potrivit Statului Major al Forțelor Navale, până la data de 27 iulie, birourile informare-recrutare din centrele militare județene vor trimite dosarele candidaților declarați „Admis“/„Apt“ la probele de selecție (proba sportivă, testarea psihologică și examinarea medicală) către Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale, conform primei opțiuni din cererea de înscriere, iar în perioada 27 – 29 iulie, comisia de admitere va analiza dosarele și va realiza ierarhizarea candidaților, în ordine descrescătoare a mediei obținute la examenul de bacalaureat.

Lista candidaților admiși va fi publicată joi, 30 iulie, de către Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale. Începând cu data de 31 iulie, candidații care se regăsesc pe această listă, dar care nu au susținut până la acea dată probele de selecție vor fi programați la unul dintre centrele zonale de selecție și orientare din Constanța. Alba, Breaza sau Câmpulung Moldovenesc pentru a susține probele sportive, testarea psihologică și vizita medicală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*