Administratorul unui complex sportiv de pe bulevardul Aurel Vlaicu, amendat cu 3.000 de lei de polițiștii constănțeni

Echipaje ale forțelor de ordine au ieșit în stradă pentru a verifica restricția de circulație pentru cetățeni. FOTO Cătălin SCHIPOR

Administratorul unui complex sportiv de pe bulevardul Aurel Vlaicu a fost amendat cu 3.000 de lei de polițiștii constănțeni deoarece 20 de copii făceau sport pe un teren sintetic acoperit cu balon.

IPJ Constanța a anunțat că în urma verificărilor efectuate la un complex sportiv situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, pe terenul sintetic acoperit cu balon au fost identificați 20 de minori care desfășurau activități sportive de grup. Pentru aceasta, administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 de lei.

De asemenea, pe terasa situată în cadrul complexului sportiv au fost identificate 3 persoane care consumau băuturi alcoolice și nu și-au putut justifica prezența. Acestea au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei fiecare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*