Administrația Porturilor Maritime a modernizat drumul dintre Poarta 7 și Poarta 9

Administrația Porturilor Maritime a modernizat drumul dintre Poarta 7 și Poarta 9. FOTO: CN APM SA Constanța

CN APM SA Constanța a finalizat lucrările de modernizare a drumului dintre Poarta 7 și Poarta 9, intens circulat de autovehiculele care transportă mărfuri în zonă. Valoarea lucrărilor a fost de 6.284.734,11 lei, fără TVA, sumă alocată din fonduri proprii ale Administrației Porturilor Maritime Constanța.

Lucrările la drumul de acces al vehiculelor între Poarta 7 și Poarta 9 au vizat realizarea unui sistem rutier nerigid, prin intervenția asupra stratului de bază și racordarea cu celelalte drumuri cu care se intersectează. A fost inclus și un sistem de șanțuri și rigole pentru colectarea și evacuarea apelor pluviale, pentru a preîntâmpina pe viitor deteriorarea drumului. Astfel se va asigura desfășurarea circulației rutiere în condiții optime, de siguranță.

Finalizarea acestei investiții completează proiectele importante derulate în ultimii ani și facilitățile create de Administrația Porturilor Maritime pentru comunitatea portuară și pentru atragerea investitorilor în Portul Constanța, pentru dezvoltarea continuă a portului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*