Adio autobuzelor 42 în Portul Constanța. RATC revine la vechiul traseu, invocând motive de securitate portuară

Intrare Portul Constanța - Poarta 1. FOTO Cătălin SCHIPOR

Așa cum știm, ceea ce este frumos și bun, niciodată nu ține mult. Este și cazul liniei RATC 42, care nu mai circulă în Portul Constanța.

Regia Autonomă Transport în Comun Constanța informează publicul călător că, începând de luni, 20 mai, autobuzele liniei 42 nu vor mai circula în Portul Constanța. Linia a fost prelungită la sfârșitul lunii martie.

“Din motive de securitate portuară, linia 42 revine la vechiul traseu: Tomis Nord – B-dul Tomis – Str. Mihai Viteazul – Poarta 2 și retur”, au transmis reprezentanții RATC Constanța

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*