Activitate dedicată Centenarului Marii Uniri, la Delfinariul din Constanța

Afișul simpozionului dedicat Marii Uniri

O activitate dedicată Centenarului Marii Uniri va avea loc joi, de la ora 16, la Delfinariul din Constanța.

Astfel, sala de conferințe a Complexului Muzeal de Științe ale Naturii va găzdui simpozionul “E țara-n sărbătoare”. Activitatea este dedicată Centenarului Marii Uniri. Cu acest prilej vor vorbi profesorul Ion Moiceanu și doctorul Dorin Popescu. De asemenea, vor fi prezentate creații literare ale membrilor cenaclului, dedicate evenimentului.

Organizatorii simpozionului sunt Cercul Militar Constanța, Cenaclul literar ”Mihail Sadoveanu” și Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*