Acțiune comună împotriva braconierilor a polițiștilor din Constanța, Ialomița și Călărași

Polițiștii au confiscat peștele braconat. FOTO CTnews.ro

Polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța – Biroul de Investigare a Criminalității, Biroul Județean de Poliție Transporturi Constanța și Serviciile Județene de Poliție Transporturi Ialomița și Călărași – au organizat în cursul zilei de 29 aprilie o acțiune pe linia braconajului piscicol și pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor din domeniul transporturilor navale, pe apă și terestru, între km fluviali 0-68 (braț Borcea).

În urma activităților desfășurate, polițiștii au constatat un număr de șapte infracțiuni la O.U.G. 23/2008, fiind surprinse în flagrant delict șase persoane.

Cu ocazia acțiunii au fost ridicate, în vederea indisponibilizării, unelte de pescuit în valoare de aproximativ 6.300 de lei, un autoturism în valoare de aproximativ 3.000 de euro, precum și 32 de kilograme de pește (sturion-cegă, scrumbie, caras).

Polițiștii au aplicat 19 sancțiuni contravenționale, în valoare de 34.070 de lei, dintre care 2 la O.U.G. 23/2008, una la O.U.G. 195/2002 și 16 la O.M.3/2020.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*