Acțiune a polițiștilor pe raza orașului Hârșova

Acțiune a polițiștilor pe raza orașului Hârșova. FOTO: IPJ Constanța

Polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică au desfășurat sâmbătă, 04 februarie, o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor de încălcare a ordinii și liniștii publice.

Totodată, acțiunea a avut drept scop creșterea gradului de disciplină rutieră în rândul conducătorilor auto, dar și prevenirea și combaterea faptelor de încălcare a normelor de conviețuire socială pe raza de competență a Poliției orașului Hârșova.

La acțiune au luat parte și polițiști din cadrul Serviciului Rutier, Poliției orașului Hârșova, Serviciului Rutier, Serviciului de Acțiuni Speciale, precum și lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 7.000 de lei, dintre care 16 la OUG 195/2002 și 3 la Legea 61/1991.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Salutara actiunea cu rezultate benefice spre binele harsovenilor. Pretuirea, imaginea, increderea in profesionalisnul politistilor se vor consolida si mai mult daca astfel de actiuni devin o constanta a activitatii acestora si nu doar ceva sporadic, conjuctural. De salutat si apreciat si prezenta CT News in peisajul vietii urbei dunarene. La cat mai multe stiri utile si de calitate!Daca articolele prezentate isi au izvoarele in reportajele de pe teren si nu din birouri de la sediu, atunci chiar ca sunteti de luat in seama si va respectati blazonul.Dincolo de accidente, furturi, omoruri, derapaje de la lege,etc cititorii mai asteapta si vesti bune inserate in paginile gazetei dvs.Succes pe mai departe!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*