Acțiune a polițiștilor constănțeni de la rutieră: amenzi de aproape 30.000 de lei, date în opt ore

Acțiune a polițiștilor pentru siguranța rutieră. FOTO IPJ Constanța

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier și Biroului Rutier Constanța, împreună cu un ofițer din cadrul Direcției Rutiere și reprezentanți RAR, au desfășurat noaptea trecută, în intervalul orar 20.00 – 04.00, o acțiune pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră, respectiv pentru prevenirea conducerii de vehicule sub influența alcoolului sau a unor substanțe psihoactive.

Totodată, acțiunea a vizat combaterea accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză și al defecțiunilor tehnice.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 28 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 29.870 de lei, totodată fiind reținute, în vederea suspendării, 17 permise de conducere, dintre care 16 pentru consumul de băuturi alcoolice. De asemenea, au fost retrase șapte certificate de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*